Macron Store; Wat zijn de voordelen?

Het Macron Store-project werd gelanceerd in 2010 en telt tot nu toe een netwerk van Macron-merkwinkels in vele landen, zoals ItaliĆ«, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Nederland, Portugal, Finland, Noorwegen, Griekenland, Litouwen, Amerika, AustraliĆ« en Canada .

De Macron Store is ontworpen en bedacht door Macron voor de verkoop van teamwear, merchandising, vrijetijdskleding en accessoires, en wil een sterke samenwerkingsverband tussen Macron en de Partner tot stand brengen.

Het is gericht op sportclubs (voetbal, rugby, handbal, volleybal, basketbal, honkbal en zaalvoetbal) en op individuele atleten, en wil het eerste referentiepunt worden voor alle liefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit in de technische producten

Elke Macron Store is een integraal onderdeel van het Macron-team en deelt zijn filosofie en zijn waarden.

Macron Store in Nederland

In Nederland is de meest prominente store Koppers Sports Hier vind je alles van Macron en kun je altijd terecht voor advies en informatie over Macron.

Hier vind je naast een mooi overzicht van de producten ook alles voor je club of team. In onze goed georganiseerde productieruimte zie je de mogelijkheden van het personaliseren van de Macron Producten.

Macron Store

Daarnaast kun je hier ook verschillende voorbeelden zien van onze speciaal gemaakte shirts. Deze zijn al vanaf 16 stuks voor een aantrekkelijke prijs te bestellen. Geen ontwerp is ons te gek!

Wil je een keer langs komen dan kan dat op Peppelkade 64 in Houten. Wil je liever eerst even bellen of mailen?!

Telefoonnummer: 030-2683648

Email: info@macrondirect.nl

Macron sportkleding voor je vereniging

waarom kiezen verenigingen voor Macron?

  • Schitterende Italiaanse sportkleding
  • Diverse aantrekkelijke sponsormogelijkheden
  • Interessante verdienmodellen
  • Speciaal voor de club gemaakte kleding
  • Snelle levering inclusief bedrukking
  • Gratis webshop voor leden

Maak eens vrijblijvend een afspraak met ons om te kijken of de club kan profiteren van de voordelen van een Macron store.

Bellen kan via: 030-2683648

Mailen kan via: info@macrondirect.nl