Ruilen en Retourneren

Retourneren:

Het retourneren van je bestelling kan binnen 14 dagen vanaf de dag dat de bestelling is geleverd.
Stuur het artikel of de artikelen altijd goed verpakt terug (in de originele verpakking, netjes ingepakt. De prijs- en artikelkaartjes dienen nog aan de artikelen bevestigd te zijn).
Bij het terugsturen van het artikel(en) verzoeken wij je om altijd een kopie van de factuur toe te voegen.
Gedragen of beschadigde artikelen kunnen wij niet retour nemen.

Retourneren kan via onder andere PostNL/DHL Stuur de artikelen dan gefrankeerd op naar:

Macron Direct
T.a.v. Retour
Pakketboot 15G
3991 CH Houten

De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.
Gratis ruilen of retourneren van internet bestellingen is mogelijk bij ons op locatie Peppelkade 64 in Houten. Hierbij is het ook noodzakelijk om de retourbon volledig ingevuld en voorzien van de factuur mee te nemen naar de winkel.

Het totaalbedrag zullen we zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, terugstorten op je rekening. Wij streven ernaar om je retour binnen 3 werkdagen na ontvangst te verwerken. Je ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer dit het geval is.

Verkeerde of beschadigde artikelen:
Helaas kan het voorkomen dat je verkeerde of beschadigde artikelen van ons ontvangt. In dit geval kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice via het e-mailadres info@macrondirect.nl Vervolgens ontvang je van ons gegevens om het artikel kosteloos te retourneren.

Bedrukte kleding

Kleding voorzien van een bedrukking wordt niet door ons retour genomen.

Ruilen:
Het omruilen van een artikel is mogelijk door op de retour bon aan te geven waarvoor je het betreffende artikel wilt ruilen. Dit kan zijn een andere maat of een ander artikel. Indien het artikel waarvoor je wilt ruilen goedkoper is zullen wij het resterende bedrag terugstorten op je rekening. Wanneer het artikel waarvoor je wilt ruilen duurder is, dan kunt u het artikel aan ons retour sturen en hierbij aangeven dat u het betaalde bedrag graag retour ontvangt.